Acasă Actualitate Un tanar de 26 de ani, din Suceava, cu probleme locomotorii a...

Un tanar de 26 de ani, din Suceava, cu probleme locomotorii a primit un scuter electric din partea politistilor


Intră acum și în grupul de

Grava problemă locomotorie a unui tânăr sucevean, de 26 de ani, i-a impresionat pe membrii Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 1 Suceava care reuneşte aproximativ 1000 de persoane.

Cazul tânărului de 26 de ani din municipiul Suceava care s-a născut cu tetrapareză spastică neuromotorie și care se mişca foarte greu, doar cu ajutorul unor cârje metalice, nu i-a lăsat indiferenţi pe polițiștii suceveni.



Cu sprijinul membrilor asociaţiei şi al unui om de bine, Marinel Seredenciuc, s-a reuşit achiziţionarea unui modul de deplasare profesional – Scooter electric Mezra Ortopedia în valoare de 12.274 lei, iar dispozitivul i-a fost predat tânărului, miercuri, 17 septembrie, a comunicat IPJ Suceava.

actiune umanitara politie (1)

Uniţi sub deviza ,,Servo per Amikeco” – ,,Servicii prin prietenie”, membrii  Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilo încearcă să impună în societate valorile adevărate şi spiritul prieteniei, al concilierii şi ajutorului reciproc.

„Mesajul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (IPA) – Regiunea 1 Suceava este acela că împreună şi dând dovadă de interes şi solicitudine la problemele semenilor putem schimba destine”, se mai arată în sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version