Un barbat baut a tras cu un pistol pistol asupra tatalui sau


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 33 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a tras un foc de armă asupra tatălui său, după care i-a luat din casă o bormașină în valoare de 300 de euro.

pistol

Potrivit unui comunicat al poliției, fapta s-a petrecut duminică, în comuna Vatra Moldoviței, bărbatul de 58 de ani, tatăl agresorului, anunțând la 112 infracțiunea.

Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că fiul victimei, aflat sub influenţa alcoolului, a venit la locuința părinților săi împreună cu concubina lui, pretinzând că vrea să ia mai multe lucruri din casă. Însă, în urma unor discuții cu tatăl său, a scos un pistol cu care l-a ameninţat și a executat un foc.

După preluarea cazului de către poliţiştii Serviciului investigaţii criminale şi ai Serviciului arme explozivi substanţe periculoase Suceava a fost identificat agresorul alături de concubină, pe raza localităţii Moldovița.

În urma verificărilor, în poșeta concubinei agresorului, polițiștii au găsit un pistol confecționat artizanal de calibru 5,6 mm și 5 cartușe tip GECO, despre care femeia a declarat că aparține bărbatului și a fost folosit la amenințarea tatălui său.

Polițiștii i-au întocmit bărbatului de 33 de ani dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, „uz de armă fără drept” și „amenințare”, se mai arată în comunicatul transmis de IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de