Comunicat de presa al Aliantei DA Suceava


Intră acum și în grupul de

1. Alianta Dreptate si Adevar PNL – PD Suceava a depus, in data de 21.11.2004, la Biroul Electoral de Circumscriptie nr.35 Judetean Suceava, o plangere impotriva Uniunii Nationale PSD + PUR Suceava. Plangerea se refera la un ziar electoral distribuit in comuna Moldovita din masini care il insoteau pe candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR Suceava Eugen Bejinariu. Aceste materiale contin grave calomnii aduse Aliantei Dreptate si Adevar PNL – PD Suceava si in special senatorului Gheorghe Flutur.

2. Alianta Dreptate si Adevar PNL – PD Suceava face un ultim apel catre Uniunea Nationala PSD + PUR Suceava si la candidatii acesteia sa stopeze campania murdara intrucat ii va costa scump pentru ca electoratul ii sanctioneaza, in primul rand pentru limbajul mizerabil folosit. Electoratul sucevean asteapta oameni ai locului care sa vina cu solutii si nu tot felul de strainasi care incearca sa se naturalizeze peste noapte in judetul Suceava.

3. Candidatii Uniunii Nationale PSD + PUR Suceava aflati in campanie electorala in comuna Moldovita au fost primiti cu huiduieli de catre localnici, scarbiti de actuala putere, putere care s-a dovedit a fi un dusman al proprietatii private. In replica, localnicii au fost filmati de catre reprezentanti ai Uniunii Nationale PSD + PUR Suceava si amenintati cu repercursiuni in cazul castigarii alegerilor.

4. Candidatul Aliantei Dreptate si Adevar PNL – PD Suceava, senatorul Gheorghe Flutur s-a intalnit sambata, 20.11.2004, cu electoratul din localitatile Arbore, Solca si Botosana. In comuna Arbore oamenii s-au plans ca actualii guvernanti nu le-au mai achitat de patru luni de zile ajutorul social. In orasul Solca cetatenii s-au plans ca au fost uitati de Consiliul Judetean si de Gavril Marza, care si-a facut orasul sau, Cajvana, si a transformat Solca intr-o localitate moarta.

5. Duminica 21.11.2004 candidatul Aliantei Dreptate si Adevar PNL – PD Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, s-a intalnit cu cetatenii din comunele Moldovita, Paltinoasa, Darmanesti si din orasul Cajvana.

La Moldovita candidatul Aliantei Dreptate si Adevar PNL – PD Suceava senatorul Gheorghe Flutur s-a intalnit cu intreprinzatorii particulari din domeniul industriei lemnului care s-au plans de lipsa materiei prime, datorata faptului ca aproape intreaga cantitate de material lemnos din judet i-a drumul judetelor Neamt si Maramures, sub obladuirea actualei guvernari.

Tot la Moldovita oamenii s-au plans ca le-a fost furata celebra Mocanita, veche de peste o suta de ani si care era de un important interes turistic.

Biroul de Presa al Aliantei PNL – PD


Intră acum și în grupul de