Iesean prins cu 114 km/h intr-o localitate din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 32 ani, din judeţul Iaşi, a fost depistat de poliţiştii suceveni în timp ce circula pe DN 17 cu 114 km/h în interiorul localităţii Valea Putnei.

Potrivit datelor furnizate de Biroul de Presă din cadrul IPJ Suceava,  Serviciului Rutier Suceava, împreună cu structurile rutiere din cadrul poliţiilor  municipale şi orăşeneşti, ce au în dotare aparatură radar, au desfăşurat duminică o acţiune de combatere a încălcării regimului legal de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, pe raza judeţului, fiind aplicate 192 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 56.220 lei, din care 135 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

viteza 3

Totodată, au fost reţinute 11 permise de conducere.

Printre cei surprinşi că au depăşit limita de viteză se află şoferul ieşean care a condus autoturismul pe DN 17, în interiorul localităţii Valea Putnei, cu viteza de 114 km/h (+64 km/h), pe un sector de drum cu limitare de viteză la 50 km/h. Bărbatul s-a ales cu amendă şi cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Într-un alt caz, un bărbat de 48 de ani, din judeţul Sibiu, a condus autoturismul pe DN 17, în localitatea Păltinoasa, cu viteza de 104 km/h (+54 km/h), pe un sector de drum cu limitare de viteză la 50 km/h. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.


Intră acum și în grupul de