COMUNICAT DE PRESA AL ALIANTEI D.A. Suceava

1. Protestez impotriva modului in care conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Suceava, reprezentata de Mihai Vitcu si Virginel Iordache intelege sa se implice in campania electorala.


Solicit public demisia celor doi pentru aducerea cu forta a elevilor din liceele din tot judetul la mitingul electoral al lui Adrian Nastase. Nu este posibil si acceptabil ca programul de invatamant sa fie modificat in functie de agenda lui Adrian Nastase.

Sugerez parintilor sa ceara socoteala directorilor de licee care au dispus deplasarea acestor elevi la Suceava si tinerea acestora ore intregi in ger.

Din dorinta de a egala participarea la mitingul organizat cu ocazia venirii lui Traian Basescu, conducerea PSD Suceava a importat oameni, majoritatea fara drept de vot, numai pentru a da bine in fata lui Nastase si in poze. Acest comportament nu denota decat disperarea si urletul de sfarsit a comunistilor aflati la putere in judetul Suceava.

In disperarea lor, ieri la Iasi, PSD –istii au inchiriat un tren special care sa transporte oamenii la mitingurile lui Adrian Nastase.

Dupa felul in care PSD –ul intelege sa isi faca campanie electorala „cu bastonul si cu lista de prezenta” sunt sigur ca la fel vor fi tratati de cetateni la alegerile din 28 noiembrie 2004.