COMUNICAT DE PRESA AL ALIANTEI D.A. Suceava


Intră acum și în grupul de

1. Protestez impotriva modului in care conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Suceava, reprezentata de Mihai Vitcu si Virginel Iordache intelege sa se implice in campania electorala.


Solicit public demisia celor doi pentru aducerea cu forta a elevilor din liceele din tot judetul la mitingul electoral al lui Adrian Nastase. Nu este posibil si acceptabil ca programul de invatamant sa fie modificat in functie de agenda lui Adrian Nastase.

Sugerez parintilor sa ceara socoteala directorilor de licee care au dispus deplasarea acestor elevi la Suceava si tinerea acestora ore intregi in ger.

Din dorinta de a egala participarea la mitingul organizat cu ocazia venirii lui Traian Basescu, conducerea PSD Suceava a importat oameni, majoritatea fara drept de vot, numai pentru a da bine in fata lui Nastase si in poze. Acest comportament nu denota decat disperarea si urletul de sfarsit a comunistilor aflati la putere in judetul Suceava.

In disperarea lor, ieri la Iasi, PSD –istii au inchiriat un tren special care sa transporte oamenii la mitingurile lui Adrian Nastase.

Dupa felul in care PSD –ul intelege sa isi faca campanie electorala „cu bastonul si cu lista de prezenta” sunt sigur ca la fel vor fi tratati de cetateni la alegerile din 28 noiembrie 2004.

2. Armaghedonul care circula din culisele PSD –ului confirma o data in plus ca Flutur a fost obiectul analizelor din cancelaria PSD, inca de anul trecut cand erau ingrijorati ca desi mi s-au confectionat patru plangeri penale justitia s-a pronuntat in favoarea mea.

Aceasta este o dovada incontestabila ca PSD –ul a facut plangeri politice impotriva mea si fara a avea nici un temei.

In delegatia permanenta a PSD –ului se discuta despre confectionarea altor plangeri in scopul intimidarii si pentru ca eu sa renunt la batalia impotriva coruptiei si a baronilor locali.

Toate acestea arata ca PSD –ul a folosit si foloseste politia politica impotriva mea si ma voi adresa din nou Parlamentului Europei pentru a arata, cu documente, ca PSD –ul foloseste institutiile statului impotriva adversarilor politici incomozi.

In loc sa se ocupe de soarta Romaniei, de combaterea saraciei si a coruptie, PSD s-a ocupat si se ocupa de anihilarea adversarilor politici.

Sa le fie rusine de modul in care au inteles sa faca politica si fac un apel la populatie sa ii trimita in opozitie la alegerile din 28 noiembrie 2004, pentru a pune capat statului politienesc.

Senator PNL GHEORGHE FLUTUR


Intră acum și în grupul de