Acasă Actualitate Cinci tone de fan au ars intr-un incendiu provocat din neglijenta unui...

Cinci tone de fan au ars intr-un incendiu provocat din neglijenta unui fumator, intr-o gospodarie din Baia


Intră acum și în grupul de

Cinci tone de fân au ars marţi seară, într-un incendiu provocat din neglijenţa unui fumător, într-o gospodărie din localitatea suceveană Baia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU „Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, militarii Detaşamentului de pompieri Fălticeni au intervenit cu o autospecială pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un stog de fân dintr-o gospodărie situată în localitatea Baia.



incendiu furaje 2

„La sosirea echipajului, comandantul acestuia a constatat pericolul de propagare a incendiului atât la o casă de locuit, cât şi la un autovehicul Mercedes Sprinter parcat în imediata vecinătate. Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, operaţiunile de stingere finalizându-se la ora 22:50”, a declarat Găleată.

Cauza probabilă de producere a incendiului este neglijenţa unui fumător, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

El a  mai menţionat că pompierii militari au salvat atât casa de locuit cât şi autovehiculul de transport, pagubele rezultate în urma incendiului fiind minime.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version