A fost dat in folosinta podul din Tarna Mare, investitie a Primariei Falticeni

Primăria Municipiului Fălticeni a dat, duminică, în folosinţă podul reconstruit din cartierul Ţarna Mare, pe strada Horticolei.

Inaugurarea noului pod a fost precedată de slujba de sfinţire oficată de preotul Dan Pantîru, de la Parohia Ţarna Mare.

La eveniment a fost prezent primarul municipiului Fălticeni, Gheorghe Cătălin Coman, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, prof. Alexandru Rădulescu, deputatul Ioan Stan, alături de locuitorii cartierului Ţarna Mare.

Şeful administraţiei locale fălticenene a marcat simbolic finalizarea investiţiei şi a tăiat panglica inaugurală alături de doi localnici, un bătrân şi un copil.

tarna_mare_2

Multă vreme acest cartier frumos a fost uitat. Noi, ca adminsitraţie publică, ne facem datoria să îl aducem în municipiul Fălticeni. Mulţumim constructorului, care a terminat aceată lucrare mult mai repede faţă de termenul preconizat şi se va multa la o altă lucrare pe care vrem să o finalizăm în acest an, amenajarea drumului şi a şanţurilor pe străzile Răsăritului şi Halmului. Continuăm anul viitor cu asfaltarea străzilor Nufărului, Doboşari, Spicului, Răsăritului şi cu drumul din faţa staţiei de epurare astfel încât în următorii ani Ţarna Mare să fie un cartier în care să vii cu plăcere. Sperăm ca împreună să facem lucruri frumoase pentru un cartier al municipiului Fălticeni şi nu pentru o periferie”a declarat primarul Cătălin Coman.

Potrivit acestuia, podul din cartierul Ţărna Mare a fost prins în programul de investiţii pe anul 2014, aprobat de Consiliul Local Fălticeni.

Edilul-şef fălticenean a declarat că valoarea lucrărilor efectuate, care au constat în refacerea structurii de rezistenţă, rigole de scurgere, asfaltare, se ridică la 380.000 de lei.

tarna_mare_1

“Lucrările au fost efectuate de firma locală ELBI. În acelaşi cartier sunt programate în perioada următoare lucrări de amenajare a drumului şi şanţurilor pe străzile Răsăritului şi Halmului.

Reconstrucţia acestui pod reprezintă doar o etapă a investiţiilor pe care Primăria Fălticeni intenţionează să le realizeze în cartierele din suburbii: amenajări de drumuri, asfaltarea străzilor pietruite, refacerea covorului astfaltic, lucrări la reţelele de apă şi canalizare, etc.”, a precizat primarul Gheorghe Cătălin Coman.

loading...