VIDEO Tigari de contrabanda in valoare de peste 350.000 lei confiscate dupa o urmarire ca in filme. Politistii au tras opt focuri de arma


Intră acum și în grupul de

Scene demne de filmele de acțiune s-au petrecut în noaptea de duminică spre luni, pe drumurile județului. Polițiștii au fost nevoiți să tragă opt focuri de armă asupra a două mașini implicate în transportul țigărilor de contrabandă.

contrabanda tigari (4)

Polițiștii din Fundu Moldovei și din Breaza au aflat în jurul orei 02.30 că dinspre comuna Izvoarele Sucevei venea un autovehicul încărcat cu ţigări de contrabandă, motiv pentru care au procedat la interceptarea mașinii pe D.J. 175, pe raza comunei Fundu Moldovei înspre Câmpulung Moldovenesc.

La vederea autoutilitarei poliţiştii au pornit semnalele luminoase, efectuând semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, astfel încât polițiștii au trecut în urmărirea acestuia. Însă, șoferul autoutilitarei mărea viteza de deplasare și din acest motiv au fost trase șase focuri de armă, dintre care patru de somaţie şi două spre autoutilitară.

Pe timpul urmăririi, o altă mașină a pătruns pe drum şi s-a interpus între autoutilitară şi autospeciala de poliţie, efectuând manevre de blocare în trafic. Agenții de poliție nu s-au lăsat intimidați și au continuat urmărirea, ei intrând pe D.N. 17 pe direcţia Pojorâta-Vatra Dornei. Au fost trase alte două focuri de somaţie asupra mașinii care s-a interpus în urmărire, însă fără succes, șoferul a refuzat să oprească.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>

Au fost alertate echipajele de poliţie arondate Poliţiei municipiului Vatra Dornei, iar ulterior, autoturismul care s-a interpus în urmărire a fost localizat. Șoferul acestuia a fost identificat în persoana unui tânăr de 25 ani, domiciliat în comuna Moldova Suliţa şi cu reşedinţă în municipiul Vatra Dornei.

Totodată, a fost găsită și autoutilitara, într-o parcare de la intrarea în satul Valea Putnei, comuna Pojorâta. Aceasta a fost transportată în curtea Poliţiei din Câmpulung Moldovenesc, iar în urma verificărilor au fost găsite 67 de baxuri de ţigări de provenienţă extracomunitară (35.500 pachete), în valoare de aproximativ 355.000 lei.

Cercetările continuă pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională.


Intră acum și în grupul de