FOTO Pompierii au fost asaltati de tineri dornici sa vada tehnica de interventie cu ocazia Zilei Internationale pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale


Intră acum și în grupul de

Ziua de 13 octombrie a fost desemnată ,,Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale”, ocazie cu care toate subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au fost deschise pentru vizitatori.

Pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, acest eveniment a fost o ocazie de a informa cetăţenii cu privire la riscurile naturale şi de a promova o cultură unitară la nivelul judeţului de reducere a dezastrelor.

Între orele 10:00-14:00 subunitățile de pompieri din mai multe localități din județul Suceava au fost luate cu asalt de tineri, în special, care au văzut mijloacele de intervenţie în caz de dezastre naturale şi modul de folosire a acestora. De asemenea, ei au luat parte la concursuri cu tematică specifică şi exerciţii demonstrative.

,,Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale” a fost adoptată de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, potrivit Rezoluţiei 64/200 din 21 decembrie 2009.


Intră acum și în grupul de