Batrana din Suceava lasata fara bani si bijuterii in valoare de 3.500 de lei de o falsa reprezentanta a unui supermarket


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 77 de ani din municipiul Suceava a sesizat miercuri după-amiază poliţia despre faptul că în cursul zilei, o femeie necunoscută,  i-a sustras din locuință bani şi bijuterii în valoare de circa 3.500 lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că miercuri, la ora 14.00, în timp ce se afla la domiciliu, sub pretextul că este reprezentanta unui supermarket şi oferă gratuit pensionarilor produse de curăţare, partea vătămată a primit în locuinţă o persoană necunoscută de sex feminin.

bijuterii 1

Cele două femei au intrat în bucătărie, au închis uşa bucătăriei şi au discutat circa 30 de minute despre produsele din ofertă, timp în care uşa locuinţei a rămas, închisă dar neasigurată.

„Ulterior, femeia necunoscută a plecat, iar la scurt timp partea vătămată a constatat lipsa  bunurilor. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se arată în buletinul de presă al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de