Mohora cere D.A. Suceava sa spuna care sint candidatii PNL-PD cu dosare penale


Intră acum și în grupul de

Mohora a spus ca a cerut inca din campania electorala Aliantei D.A. Suceava sa prezinte dosarele de cercetare penala ale candidatilor din scrutinul electoral, dar ca la vremea respectiva reprezentantii PNL-PD Suceava “au rectionat violent”.

El a adaugat ca a fost surprins cind presedintele PNL Suceava, Valica Gorea, a afirmat ca fostul vicepresedinte al PD Suceava, Brindusel Nichitean, este cercetat penal pentru un accident rutier. “Ei stiau cind l-au pus pe lista ca este cercetat”, a spus Mohora care considera ca reprezentantii PNL-PD trebuie sa faca publice si celalalte cazuri care se afla in cercetare.

“Ii intreb public daca mai sint si alte persoane care au dosare?”, a spus Mohora care a precizat ca, oricum, aceste cazuri vor fi aflate de opinia publica pentru ca „vor intra pe rol”.

Presedintele PNL Suceava, Valica Gorea, a declarat ca autoturismul lui Brindusel Nichitean a fost implicat intr-un accident rutier produs in comuna Vama, iar evenimentul a fost trecut sub tacere. Gorea a declarat ca Nichitean, care consumase bauturi alcoolice la Cimpulung Moldovenesc, sustine ca fiul sau a fost la volan.

Pe de alta parte, Alianta D.A. Suceava sustine ca nu este interesata de cererea lui Tudor Mohora.

„Nu ne intereseaza cererile lui Mohora atunci cind are timp sa vina in judetul Suceava”, a spus purtatorul de cuvint al Aliantei D.A. Suceava, Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de