Megastore Altex inaugurat la Falticeni


Intră acum și în grupul de

Directorul de operatiuni Grupului Altex, Adrian Urda, a declarat, la deschiderea magazinului Altex Megastore din Falticeni, care este situat in Complexul Comercial „Nada Florilor”, ca Altex a lansat un nou concept care aduce un plus datorita suprafetei mari de prezentare, de 1200 de mp si o crestere a gamei de produse. Astfel, in acest magazin, fata de cele traditionale ale Altex, s-a extins gama de produse IT&C si multimedia. Totodata, magazinul ofera avantajoase sisteme de creditare si servicii, a psus Urda, care a precizat ca service-ul se asigura in fiecare zi a saptaminii.

Pentru clientii Altex Megastore din Falticeni se asigura transport gratuit din orasele Gura Humorului si Suceava cu curse de autobuz.

Investitia in amenajarea Altex Megastore a fost de 500 000 de euro, a mai spus Urda.

Administratorul Complexului Comercial „Nada Florilor”, Marilena Ostahie, a declarat la rindul sau ca intregul complex, care se intinde pe o suprfata de 5000 de mp, a fost reamenajat la standarde internationale, si a apreciat ca va deveni cel mai modern spatiu comercial regional, „un spatiu de cumparaturi si divertisment”.

Ea a precizat ca investitiile in modernizare a complexului comercial se ridica, pina in prezent, la 500 000 de euro, urmind ca in acest complex sa fie facute in continuare investitii de alte 200 000 de euro.


Intră acum și în grupul de