Megastore Altex inaugurat la Falticeni

Directorul de operatiuni Grupului Altex, Adrian Urda, a declarat, la deschiderea magazinului Altex Megastore din Falticeni, care este situat in Complexul Comercial „Nada Florilor”, ca Altex a lansat un nou concept care aduce un plus datorita suprafetei mari de prezentare, de 1200 de mp si o crestere a gamei de produse. Astfel, in acest magazin, fata de cele traditionale ale Altex, s-a extins gama de produse IT&C si multimedia. Totodata, magazinul ofera avantajoase sisteme de creditare si servicii, a psus Urda, care a precizat ca service-ul se asigura in fiecare zi a saptaminii.

Pentru clientii Altex Megastore din Falticeni se asigura transport gratuit din orasele Gura Humorului si Suceava cu curse de autobuz.

Investitia in amenajarea Altex Megastore a fost de 500 000 de euro, a mai spus Urda.

Administratorul Complexului Comercial „Nada Florilor”, Marilena Ostahie, a declarat la rindul sau ca intregul complex, care se intinde pe o suprfata de 5000 de mp, a fost reamenajat la standarde internationale, si a apreciat ca va deveni cel mai modern spatiu comercial regional, „un spatiu de cumparaturi si divertisment”.

Ea a precizat ca investitiile in modernizare a complexului comercial se ridica, pina in prezent, la 500 000 de euro, urmind ca in acest complex sa fie facute in continuare investitii de alte 200 000 de euro.