Barbat din Vama, lovit cu un cutit in zona abdomenului, intr-un bar din localitate

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna suceveană Vama a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a fost lovit cu un cuţit în zona abdomenului de un consătean, într-un bar din localitate.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în joi seara, în jurul orei 18.00, victima se afla într-un bar din localitate, iar un moment dat, în local a intrat agresorul, un bărbat în vârstă de 27 de ani care, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, a avut un conflict cu acesta, fiind despărțiți de alți clienții din bar.

“Ulterior, agresorul a plecat și a revenit în local și fără a spune nimic, l-a lovit cu un cuțit în zona abdomenului pe bărbatul de 44 de ani, după care a plecat. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, se arată în buletinul de presă al IPJ Suceava.

Sursa citată mai precizează că suspectul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, fiind reținut pentru 24 ore și introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc şi instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

loading...