Furt cu prejudiciu de 10.000 de lei dintr-o gospodarie din municipiul Suceava, in timp ce proprietarul era plecat in strainatate


Intră acum și în grupul de

Aparatură electronică, ustensile electrice și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, în valoare de circa 10.000 lei, au fost furate de hoţi din magazia unei gospodării din municipiul Suceava.

Potrivit buletinului de presă al IPJ Suceava, proprietarul, un bărbat de 34 ani, a sesizat luni, poliţia prin 112” despre faptul că, persoane necunoscute i-au pătruns în magazia din grădina casei şi i-au sustras mai multe bunuri.

 

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 2-20 octombrie 2014, cât timp persoana vătămată a fost plecată în străinătate, prin forţarea unei ferestre, persoane necunoscute i-au pătruns, în magazia din grădina casei şi i-au sustras aparatură electronică, ustensile electrice și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, în valoare de circa 10.000 lei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de