Scene demne de filmele de actiune intr-o sura din Fetesti


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 28 de ani din localitatea Fetești, comuna Adâncata, este cercetat pentru ultraj, pe numele lui fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, după ce a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă unor polițiști care anchetau un furt, după care a fugit și s-a ascuns într-o șură.

politist-pistol

Întreaga poveste asemenea unui film de acțiune s-a petrecut în miezul zilei de luni, 27 octombrie, pe raza localității Fetești, în timp ce doi poliţişti din Adâncata investigau un furt comis dintr-o locuință.

În timp ce își desfășurau activitatea, agenții l-au observat pe P. Sebastian, de 28 ani, localnic, cunoscut cu antecedente penale şi bănuit de comiterea mai multor furturi. La vederea poliţiştilor tânărul le-a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, după care a fugit și s-a refugiat în şura unui sătean, unde cu o coasă i-a ameninţat pe oamenii legii.

Fără să stea pe gânduri, agenții au folosit armamentul din dotare și au tras două focuri de avertisment în plan vertical, bărbatul fiind prins, imobilizat și condus la sediul poliţiei.

Potrivit IPJ Suceava, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a preluat cercetările faţă de autor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „ultraj”, fiind emisă și o ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Inculpatul a fost introdus  în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava. Asupra lui cercetările vor fi extinse întrucât este bănuit de comiterea mai multor furturi.


Intră acum și în grupul de