Gorea-Uricec-echipa formidabila la conducerea Prefecturii Suceava


Intră acum și în grupul de

Gorea a spus, intr-o conferinta de presa, ca are experienta necesara pentru functia de prefect, dar ca cel mai mult in desemnarea sa a cintarit faptul ca poate face fata presedintelui Consiliului Judetean Suceava si al PSD, Gavril Mirza. „Un prefect care sa faca fata domnului presedinte Mirza trebuie sa fie o persoana tare. Nu sunt singurul din Alianta, dar cred ca eu sunt in stare sa fac treaba asta”, a spus Gorea. Copresedintele Aliantei D.A. Suceava a subliniat ca in perioada urmatoare noua conducere a Prefecturii Suceava va avea de explicat populatiei multe lucruri care acum „sint greu de inteles” si ca va „elimina toate sifonarile din banii publici”.

In ceea ce priveste nominalizarea presedintelui PD Suceava, Eugen Uricec, pentru functia de subprefect, Gorea a spus ca impreuna cu el „facem o echipa formidabila”. El a aratat ca echipa Gorea-Uricec este eficienta si in ultimele luni si-a dovedit capacitatea de cooperare. „Impreuna cu domnul Uricec facem o echipa formidabila, echipa care si-a dovedit eficienta in timpul campaniei electorale, iar diferenta de inaltime nu afecteaza statutul acestei echipe. Voi colabora cu domnul Uricec in dorinta de a face bine locuitorilor judetului, de a impune administrarea banului public, de a elimina toate sifonarile care s-au facut din banul public in ultimii patru ani”, a afirmat Gorea.

Gorea si Uricec sunt in prezent consilieri judeteni, iar liberalul a detinut functia de subprefect in perioada 1998-2000, in timpul guvernarii CDR.


Intră acum și în grupul de