Curba blestemata de pe DN 17. Un alt camion s-a rasturnat in curtea in care anul trecut au murit patru persoane


Intră acum și în grupul de

Un TIR încărcat cu ardei s-a răsturnat, sâmbătă după amiaza, în localitatea Prisaca Dornei din comuna Vama în aceeaşi curte în care, în 30 mai anul trecut un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat după o curbă în accident murind o fată care se dădea în balansoar, pe tatăl ei, dar şi şoferul maşinii şi un pasager din cabină.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că un şofer din Republica Moldova care conducea sâmbătă după amiaza un TIR încărcat cu ardei şi care urma să ajungă în Republica Moldova venind din Spania a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă de pe DN 17, răsturnându-se în curtea unei locuinţe.

„Nu au fost victime în urma acestui eveniment”, a precizat Epureanu.

accident vama 2

În aceeaşi curte s-a mai răsturnat un camion în 30 mai 2013, când au murit patru persoane.

Atunci, proprietarul casei, un bărbat de 45 de ani şi fiica acestuia de 21 de ani, care se aflau în curtea gospodăriei, au fost striviţi pe loc de semiremorca autotrenului ce s-a răsturnat peste ei.

 

În urma accidentului, în cabina camionului alte două persoane aveau să-şi piardă viaţa, şoferul autotrenului şi un tânăr de aceeaşi vârstă cu acesta identificat ulterior ca fiind din localitatea Păltinoasa.

Vezi imagini de la accidentul provocat in urma cu un an şi jumătate.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>


Intră acum și în grupul de