Doua incidente inregistrate in judetul Suceava dupa deschiderea sectiilor de votare. Vezi ce s-a intamplat

Doua incidente au fost inregistrate in dimineata zilei de duminică la urnele de votare din judetul Suceava. Astfel un membru al unei secţii de votare din judeţul Suceava a suferit, duminică dimineaţa, un atac de epilepsie şi a fost nevoie să fie transportat de urgență la o unitate spitaliceaască din imediata vecinătate.

Un alt caz a fost inregistrat la o altă secţie de votare unde, surprinzător, chiar preşedintele secţiei de votare a întârziat, dar secţia a fost deschisă în prezenţa locţiitorului şi a celorlalţi membri ai biroului secţiei de votare.

buletine vot

Potrivit prefectului de Suceava, Florin Sinescu, un incident a fost înregistrat duminică dimineaţa la o secţie de votare din comuna Fântânele unde un membru al biroului secţiei de votare a suferit un atac de epilepsie. Acesta a fost transportat la spital, iar secţia de votare respectivă funcţionează cu un membru mai puţin.

Un alt incident s-a semnalat și la secţia 96 din Fălticeni. Sinescu a declarat că preşedintele secţiei de votare a întârziat întrucât a programat greşit alarma ceasului de pe telefonul mobil şi a fost trezit din somnul de dimineață de abia atunci când s-a constatat că întârzie. Secţia însă a fost deschisă la ora stabilită în prezenţa locţiitorului şi a celorlalţi membri ai biroului secţiei de votare.

Prefectul judetului a subliniat că procesul de votare nu a fost afectat şi nu a putut preciza dacă preşedintele secţiei de votare va fi sancţionat sau nu.

loading...