Doua incidente inregistrate in judetul Suceava dupa deschiderea sectiilor de votare. Vezi ce s-a intamplat


Intră acum și în grupul de

Doua incidente au fost inregistrate in dimineata zilei de duminică la urnele de votare din judetul Suceava. Astfel un membru al unei secţii de votare din judeţul Suceava a suferit, duminică dimineaţa, un atac de epilepsie şi a fost nevoie să fie transportat de urgență la o unitate spitaliceaască din imediata vecinătate.

Un alt caz a fost inregistrat la o altă secţie de votare unde, surprinzător, chiar preşedintele secţiei de votare a întârziat, dar secţia a fost deschisă în prezenţa locţiitorului şi a celorlalţi membri ai biroului secţiei de votare.

buletine vot

Potrivit prefectului de Suceava, Florin Sinescu, un incident a fost înregistrat duminică dimineaţa la o secţie de votare din comuna Fântânele unde un membru al biroului secţiei de votare a suferit un atac de epilepsie. Acesta a fost transportat la spital, iar secţia de votare respectivă funcţionează cu un membru mai puţin.

Un alt incident s-a semnalat și la secţia 96 din Fălticeni. Sinescu a declarat că preşedintele secţiei de votare a întârziat întrucât a programat greşit alarma ceasului de pe telefonul mobil şi a fost trezit din somnul de dimineață de abia atunci când s-a constatat că întârzie. Secţia însă a fost deschisă la ora stabilită în prezenţa locţiitorului şi a celorlalţi membri ai biroului secţiei de votare.

Prefectul judetului a subliniat că procesul de votare nu a fost afectat şi nu a putut preciza dacă preşedintele secţiei de votare va fi sancţionat sau nu.


Intră acum și în grupul de