ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Ardeleanu a votat pentru ca fiecare roman să fie mandru că e roman. Balan pentru un presedinte ce ofera garantia lucrului bine facut VIDEO


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Sanda Maria Ardeleanu, a votat, duminică dimineaţa la secţia de votare unde este arondată împreună cu colegul de partid, deputatul Ioan Bălan, vicepreşedinte al PDL.

Ardeleanu a declarat că a votat pentru o democraţie reală.

 

„Am votat pentru o democraţie reală pentru independenţa justiţiei şi pentru statul de drept, pentru schimbarea comportamentului clasei politice, pentru locuri de muncă. Am votat cu gândul la copiii şi nepoţii mei pentru ca ei să fie motivaţi să rămână în ţară, să muncească pentru această ţară. Am votat cu speranţa că România va fi o ţară prosperă în care fiecare român va fi mândru că este român”, a spus Ardeleanu.

La rândul său, Ioan Bălan a declarat că a votat pentru un preşedinte care oferă garanţia unei Românii stabile.

„Am votat pentru cel care ne oferă garanţia unei Românii stabile, ne oferă garanţia lucrului bine făcut, ne oferă garanţia unui preşedinte în prerogative constituţionale, a unui preşedinte care nu minte, a unui preşedinte care şi-a făcut un ţel din viaţă ca dreptatea, adevărul, cinstea să primeze.Am siguranţa că din 16 noiembrie vom avea acel preşedinte de care avem nevoie şi cu care în Europa să ne mândrim”, a spus Bălan.


Intră acum și în grupul de