Tanar de 22 de ani, batut de trei consateni intr-un bar din Mihoveni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani a fost victima unor bătăuși, într-un bar din centrul localităţii Mihoveni. El a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

bataie

Tânărul a anunțat agenții de poliție din Șcheia, miercuri seara, în jurul orei 22.55, despre faptul că a fost victima unei agresiuni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în jurul orei 22.30, în timp ce se afla în incinta unui bar din centrul localităţii Mihoveni, victima a fost lovită de trei bărbaţi, cu vârste între 19 și 39 de ani, toţi din localitate.

Cât timp tânărul aștepta echipajul medical, a fost contactat de bunica sa, de 66 de ani, care i-a spus că cei trei bărbaţi care l-au agresat s-au deplasat la locuinţa ei, unde au pătruns fără drept. Cei trei au motivat că îl caută pe tânăr.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar cei trei agresori sunt cercetați sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Intră acum și în grupul de