Secretarul de stat George Brezoi: Numai cine nu vrea nu acceseaza fondurile guevrnamentale


Intră acum și în grupul de

george brezoi si cezar cioata

George Constantin Brezoi, secretar de stat in Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri şi turism:

„Ma intreba ieri cineva la Botosani de ce am venit aici. Dintr-un simplu motiv: ca din martie nu am mai ajuns in NE tarii si doream asta. Mi-as dori foarte mult ca informatile despre fonduri europene sa ajunga la cat mai multa lume. Putem vorbi acum de 3 programe pentru firme de tip start-up, pentru tinerii debutanti si pentru cei care doresc sa infiinteze o firma. Avem cam un milion de euro la dispozitie si numai cine nu vrea nu acceseaza fondurile guevrnamentale.

Ce vreau eu sa transmit e ca Guvernul in momentul de fata a asigurat o plaja atat de mare de programe pentru IMM, astfel ca exista solutie pentru orice nevoie. Oamenii trebuie sa afle ca exista acesti bani si sa intrebe de fondurile acestea.

In urma discutiei cu prefectul de Botosani, pentru ca informatia nu ajunge suficient de bine acolo, cum probabil nici in Suceava, am discutat cu el si la propunerea lui Biroul de fonduri europene de la Prefectura va primi informatii de la noi. Noi vom pune la dispozitie informatia acolo ca sa nu se mai deplaseze oamenii la Oficiul de la Iasi pentru informatii.


Intră acum și în grupul de