Lideri ai unor filiale nemultumiti de noii prefecti se vor supune majorit


Intră acum și în grupul de

Flutur a spus intr-o conferinta de presa ca PNL , in baza rezultatului obtinut in alegeri, are conducerea intr-un numar de 18 prefecturi.

„Trebuie sa fim pragmatici si sa spunem ca PNL a cistigat in aceste alegeri aproximativ 21 de procente. Nu puteam sa avem suta la suta prefecti. Din acest punct de vedere trebuie sa inteleaga si colegii nostri si vor intelege”, a precizat viceliderul liberal. Flutur a aratat ca PNL are „un comportament absolut transparent si democratic”, iar „oamenii isi exprima niste nemultumiri”, iar el este convins ca acestia se vor supune hotaririi majoritatii. „Ei si-au exprimat niste pareri, niste nemultumiri, dar se vor supune votului si hotaririi majoritatii. Daca nu se vor supune, ceea ce nu cred, exista si alte solutii”, a mentionat Flutur. El considerat ca pentru a avea pretentii, filialele respective trebuiau sa obtina rezultate mai bune in alegerile generale.

„Trebuia sa performam poate mai mult in alegeri ca sa avem si mai mari pretentii. Raspunsul meu este sa-si ajusteze pretentiile si functie de realizari”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de