Acasă Actualitate VIDEO: O tanara soferita trece pe rosu si se izbeste violent de...

VIDEO: O tanara soferita trece pe rosu si se izbeste violent de o masina care circula regulamentar, in zona Metro a municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Un accident petrecut vineri, 7 noiembrie, în zona Metro a municipiului Suceava a fost surprins de o cameră video montată pe bordul unei mașini a unui participant la trafic.

Clipul a fost imediat postat pe un site dedicat șoferilor din România, www.trafictube.ro, și a făcut înconjurul internetului, utilizatorii exprimându-și opiniile cu privire la producerea tamponării.



În materialul postat se observă cum șoferul unui autoturism marca Opel a oprit la culoarea roșie a semaforului instalat lângă blocul ANL din zona Metro, așteptând culoarea verde pentru a trece. În momentul în care s-a schimbat culoarea, șoferul și-a continuat deplasarea, însă de pe strada Bistriței, o șoferiță a unui Ford Ka a făcut abstracție de semaforul instalat în intersecție. Astfel, tânăra de la volan s-a izbit violent de mașina condusă regulamentar ce se deplasa spre Fălticeni, fără a schița vreun gest prin care să pună frână și să evite impactul.

Utilizatorii site-ului unde a fost postat materialul video au făcut tot felul de aprecieri și comentarii cu privire la tamponare, însă din partea biroului de presă al IPJ Suceava nu au venit informații oficiale despre evenimentul rutier.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version