Acasă Actualitate Sucevean de 49 de ani, inselat cu suma de 1.600 de lei...

Sucevean de 49 de ani, inselat cu suma de 1.600 de lei de un „valutist” de ocazie


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 49 de ani a crezut că poate face un schimb valutar profitabil, însă a fost înșelat de un „valutist” de ocazie. Bărbatul a anunțat polițiștii suceveni joi, 13 noiembrie, în jurul orei 13.50 despre fapta petrecută.

valuta.euro



Cercetând cazul, polițiștii au descoperit că bărbatul s-a deplasat la sediul unei case de schimb valutar situată în municipiul Suceava pentru a schimba suma de 600 euro, în monedă națională, la ora 12.00. Însă, în incinta punctului de lucru a fost abordat de un bărbat care s-a arătat interesat să-i schimbe banii oferindu-i totodată un preț mai bun decât cel afișat.

Bărbatul a fost de acord cu propunerea valutistului de ocazie, iar împreună cu aceasta s-a deplasat într-o locaţie din apropiere. Acolo „valutistul” a numărat de două ori în fața victimei mai multe bancnote, dându-i suma de 2.650 lei. Fără a verifica, suceveanul a primit banii, după care i-a înmânat valutistului suma de 600 euro. La scurt timp suceveanul și-a dat seama că a fost înșelat cu suma de 1.600 lei, motiv pentru care a apelat la polițiști.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version