Weekend-ul batausilor in barurile din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Mai multe persoane au fost agresate în acest weekend ca urmare a unor conflicte izbucnite în diverse baruri din județul Suceava, pe fondul consumului de alcool.

alcool

Vineri, 14 noiembrie, un bărbat de 47 de ani din Fântânele s-a prezentat la spital spunând că în cursul serii de joi a fost lovit de un consătean de 22 ani într-un bar din localitate. Potrivit polițiștilor, în urma cercetărilor făcute, pe fondul consumului de alcool, a avut loc o conversație neprincipială între cei doi săteni, ocazie cu care bărbatul de 47 de ani l-a lovit pe tânăr cu palma în zona feței. Acesta a ripostat și a agrsat la rândul său bărbatul mai în vârstă, cei doi lovindu-se reciproc.

Cercetările în acest caz vor continua, iar în funcție de plângerile persoanele implicate în incident se va întocmi dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe sau sancționarea contravențională a celor doi.

Sâmbătă seara, o altă agresiune a avut loc într-un bar din satul Dănila, comuna Dărmănești. De data aceasta, un bărbat de 24 ani, din comuna Arbore, în timp ce cosuma o cafea alături de mai mulți prieteni, a fost lovit în zona fesei stângi cu un cuțit de un bărbat de 64 de ani, din comuna Dărmănești, fără a avea un motiv.

Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, port și folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Tot sâmbătă seara, un cioban din Hânțești a fost victima unei agresiuni după ce a plecat de la un bar din localitate. Acesta a fost lovit chiar de cel care l-a chemat la bar pentru a consuma băuturi alcoolice, și anume de un tânăr de 19 ani, cu care era într-un conflict mai vechi.

Față de tânărul de 19 ani polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Duminică dimineața, în jurul orei 02.00, un tânăr de 18 ani, din comuna Zvoriştea a fost lovit cu o sticlă de un localnic de 26 de ani, pe fondul unor conflicte mai vechi. Tânărul agresat a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD sosit la fața locului și a fost transportat la spital în vederea efectuării de investigații medicale, însă nu a rămas internat.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.


Intră acum și în grupul de