Politistii suceveni au descoperit un transport ilegal de alcool


Intră acum și în grupul de

IPJ Suceava a informat, miercuri, ca autoutilitara condusa de Iustin C. din comuna maramureseana Satulung care se deplasa pe raza municipiului Radauti a fost oprita pentru control de politisti care au descoperit in interiorul masinii patru recipiente cu capacitatea de cite 1000 de litri, doua recipiente de cite cca 220 litri si un recipient de 60 de litri , toate pline cu un lichid incolor cu miros de alcool pentru care soferul nu a putut prezenta documente legale de provenienta.

Autoutilitara a fost parcata in curtea Politiei Municipiului Radauti si a fost sigilata in prezenta conducatorului auto si a doi martori asistenti, urmind ca cercetarile sa fie definitivate impreuna cu specialisti din cadrul Directiei Judetene a Finantelor Publice Suceava.

Purtatorul de cuvint al IPJ Suceava, subcomisar Viorica Cojocaru a declarat ca urmeaza ca specialistii, prin metode specifice de testare a compozitiei lichidului respectiv, sa decida caracteristicile acestuia si sa stabileasca in ce categorie poate fi inclus.


Intră acum și în grupul de