Ce mai fura hotii in aceasta perioada a anului


Intră acum și în grupul de

Odată cu venirea sezonului rece hoții au început să comită mai multe furturi din autoturisme, față de alte perioade ale anului. Inspectoratul Județean de Poliție Suceava a atras atenția într-un comunicat de presă că se constată o creştere a furturilor din autoturisme, bunurile produs al infracţiunii fiind unele ,,de sezon”: cauciucuri de iarnă, ştergătoare auto, acumulatori auto.

În ultimele două zile hoții, au sustras doi acumulatori auto în valoare de circa 1.800 lei de la o firmă din Gura Humorului, iar din Rădăuți, de la două autoutilitare parcate pe o stradă din municipiu patru acumulatori auto.

furt masina

În primul caz, poliția humoreană a fost alertată marți, 18 noiembrie, de un localnic de 52 de ani în privința unui furt de la autotrenul aparţinând unei societăţi comerciale.

Din cercetări, a reieșit faptul că autotrenul a fost parcat în parcarea Pieţei Obor din Gura Humorului, zonă care nu este asigurată cu sistem video de supraveghere şi nici cu personal de  pază.

De asemenea, un alt caz adus la cunoștința oamenilor legii de un bărbat de 37 de ani din orașul Liteni vizează un furt de patru acumulatori auto de la două autoutilitare parcate în parcarea situată pe strada Salcâmilor din municipiul Rădăuți. De această dată, furtul a fost comis în perioada 15-17 noiembrie, prejudiciul adus fiind de aproximativ 1.500 lei.

În cele două cazuri cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de