Un motoscuterist fara permis de conducere a provocat un accident in centrul orasului Frasin


Intră acum și în grupul de

Un motoscuterist fără permis de conducere nu a respectat semnificația indicatoarelor rutiere şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

accident motoscuter

Potrivit IPJ Suceava, marți, în jurul orei 16.15, pe DN 17, la intersecţia cu DJ 177A, în centrul oraşului Frasin, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din ancheta polițiștilor, un tânăr de 21 ani, din comuna Stulpicani, în timp ce conducea un motoscuter nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier „Oprire” și a pătruns în intersecţia cu DN 17, fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 36 ani, din comuna Vama, intrând în coliziune laterală cu acesta.

Tânărul de pe motoscuter s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, însă în momentul sosirii unui echipaj medical, tânărul a refuzat consultul și transportarea la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Polițiștii au aflat din bazele de date că motoscuterul nu este înregistrat sau înmatriculat în circulaţie, iar conducătorul acestuia nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de autovehicule, astfel au întocmit un dosar penal care va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de