Santierul unei firme din Scheia, calcat de hoti dupa terminarea programului de lucru


Intră acum și în grupul de

După terminarea programului de lucru al municitorilor angajați pe un șantier din Șcheia, hoții au dat buzna în incinta unor barăci și au furat mai multe echipamente în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

santier

Polițiștii suceveni au aflat despre faptele petrecute în urma unui apel la 112 dat de un bărbat de 44 ani, din municipiul Suceava.

Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că pe data de 17 noiembrie, în jurul orei 17.00, la terminarea programului de lucru, muncitorii au asigurat utilajele, barăcile și lăzile de scule cu lacăte și alte dispozitive de siguranță.

Cu toate acestea, în zilele de 17-18 noiembrie, prin ruperea unei plase din gardul din sârmă, persoane necunoscute au pătruns în incinta șantierului, au forțat lacătele ce asigurau ușile de acces în trei barăci și o ladă metalică și au sustras mai multe scule electrice și mecanice, în valoare de aproximativ 12.000 lei.

Agenții de poliție au întocmit dosar penal pentru furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de