Acasă Actualitate Filmul unui accident teribil petrecut la inceputul anului in Neagra Sarului. Sot...

Filmul unui accident teribil petrecut la inceputul anului in Neagra Sarului. Sot si sotie, judecati


Intră acum și în grupul de

Un cuplu a fost trimis în judecată, procurorii suceveni cerecetându-i pentru grave fapte la regimul rutier. Bărbatul avea o alcoolemie ridicată, el accidentând teribil o fetiță de numai opt ani, în Neagra Șarului, iar femeia a depus mărturie mincinoasă asumându-și vinovăția.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaţilor Buliga Codrin Florin și Buliga Laura Maria pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier, a informat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.



SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Buliga Codrin Florin este cercetat pentru „vătămare corporală din culpă”, „complicitate la infracţiunea de fals în declaraţii”, „conducerea pe drumurile publice unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0, 80 g/l alcool pur în sânge” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei care cercetează fapta”. De asemenea, soția lui este cercetată pentru „fals în declaraţii”.

Conform sursei citate, bărbatul a condus pe data de 15 ianuarie, în jurul orei 14.20, pe raza satului Neagra Şarului, comuna Şaru Dornei, o autoutilitară marca Mercedes Benz, el producând un accident de circulație. Victima a fost o fetiță de opt ani care a necesitat 65-70 zile îngrijiri medicale. Din probatoriul din timpul urmăririi penale a reieșit faptul că după ce minora a fost accidentată, șoferul a părăsit locul accidentului, el având și o alcoolemie de aproximativ 1,45 – 1,60 g ‰. Fetița accidentată se deplasa regulamentar pe marginea din stânga a părţii carosabile, iar în urma impactului, a fost proiectată în partea laterală a unui autocamion care se afla în staţionare, în afara părţii carosabile.

Pentru a scăpa de răspunderea penală, bărbatul a spus polițiștilor că soția sa a fost cea care a provocat accidentul. Astfel, în ziua producerii evenimentului rutier, Buliga Laura Maria a declarat, în mod neadevărat, că ea este autoarea accidentului. Totodată, femeia s-a deplasat cu mașina proprie marca VW Golf la locul producerii accidentului şi a poziţionat-o drept implicată în accident, tot cu scopul de a induce în eroarea organele de cercetare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version