Sucevenii, asteptati in numar mare in magazinele care au reduceri de Black Friday


Intră acum și în grupul de

Responsabilii magazinelor de electronice și electro-casnice din Suceava se așteaptă la un aflux mare de clienți în cursul după amiezii de vineri, apreciind că vor veni cei care erau dimineața la serviciu și sunt interesați de achiziționarea de electrocasnice, beneficiind de ofertele de Black Friday, dar și tinerii care vor ieși de la școală și doresc să cumpere telefoane sau tablete la prețuri reduse.

Potrivit reprezentanţilor magazinelor din municipiul reşedinţă de judeţ, zeci de suceveni s-au înghesuit încă de la prima oră la magazinele de electro-casnice pentru a beneficia de ofertele de Black Friday.

black friday

”La deschiderea magazinului, la ora șase, erau aproape o sută de clienți care așteptau să intre”, a spus un responsabil al unuia dintre magazine.

Responsabili ai magazinelor de electronice și electro-casnice din Suceava care au reduceri de Black Friday au apreciat în cursul dimineţii că fluxul de clienți este mare, iar dacă se va menține pe parcursul zilei va fi cu circa 30 la sută mai mare față de anul trecut.

La primele ore ale dimineţii, reprezentanții magazinelor nu au putut preciza dacă valoarea vânzărilor este mai mare decât anul trecut, dar speră că va exista o creștere, reducerile și  ofertele făcute fiind atractive.

Totodată, aceștia au arătat că nu pot evalua impactul Black Friday din acest an pentru că se fac multe vânzări și direct de pe site-urile magazinelor, dar și pentru că perioada promoțională durează mai multe zile.

Clienții cumpără în special smartphone-uri, tablete și televizoare, dar și electrocasnice.


Intră acum și în grupul de