Scandal in fata unui club de pe strada Universitatii. Un barbat a fost snopit in bataie de trei tineri


Intră acum și în grupul de

O altercație verbală dintr-un local situat pe strada Universității din municipiul Suceava s-a transformat într-o bătaie în toată regula până la intervenția jandarmilor. Un bărbat din Fânânele a fost internat în spital în urma loviturilor primite.

 

Un echipaj al Jandarmeriei Suceava a observat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, în imediata apropiere a unui local faptul că trei tineri lovesc o persoană cu pumnii şi picioarele, astfel jandarmii au intervenit să aplaneze conflictul.

masina politie

Din verificări, ei au descoperit că în interiorul localului a avut loc o altercație verbală între C. Petru de 36 de ani, din comuna Fântânele și R. Alexandru de 27 de ani, din municipiul Suceava, cel din urmă fiind lovit cu o sticlă în zona capului. În sprijinul lui au intervenit I. Ionuţ de 28 de ani, din comuna Șcheia şi A. Cătălin de 30 de ani, din municipiul Suceava. Altercația a continuat în fața localului, cei patru fiind opriți de intervenţia jandarmilor.

În urma loviturilor primite, C. Petru a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde a fost internat.

Jandarmii suceveni au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea unor fapte de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei trei bătăuși, R. Alexandru, I. Ionuţ şi A. Cătălin au fost predaţi Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de