Efective sporite de politisti pe arterele Sucevei in perioada 28 noiembrie – 7 decembrie


Intră acum și în grupul de

Numărul poliștilor prezenți pe străzile din municipiul Suceava în perioada 28 noiembrie – 7 decembrie va fi unul ridicat, ca urmare a desfășurării unor manifestări precum „Ziua Bucovinei”, „Ziua Națională” sau a sărbătorii de Sfântul Nicolae.

La Inspectoratul de Poliție Județean Suceava s-a format în cursul zilei de marți, 25 noiembrie, un grup de lucru la care au participat şefii structurilor cu atribuţii pe linia siguranţei rutiere şi sistematizării traficului rutier la nivelul municipiului Suceava, dar și reprezentanţii Poliţiei Locale.

politisti

Astfel, au fost stabilite o serie de măsuri ce vizează fluidizarea traficului rutier la nivelul municipiului Suceava în perioada 28 noiembrie 2014 – 07 decembrie 2014 datorită manifestărilor culturale și artistice programate în respectiva perioadă.

Una dintre principalele artere ale municipiului, bulevardul Calea Unirii, va fi sub supravegherea polițiștilor, acolo preconizându-se o creștere a numărului de mașini în trafic. Totodată, având în vedere experienţa polițiștilor din anii trecuţi, se aşteaptă ca zonele comerciale din municipiul Suceava să fie vizitate de un număr sporit de persoane din judeţele Neamţ şi Botoşani.

„Pentru preîntâmpinarea unor blocaje în trafic poliţiştii rutieri sprijiniţi şi de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică dar şi de efective din cadrul Poliţiei Locale Suceava, vor acţiona cu efective sporite, astfel încât traficul rutier să se desfăşoare în condiţii cât mai bune, prioritară fiind artera principală a municipiului”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ.

Poliţiştii suceveni recomandă respectarea cu stricteţe a legislaţie rutiere de către şoferi, o atenţie sporită urmând a fi acordată opririi, staţionării şi parcării vehiculelor pentru a nu se genera blocaje în trafic sau alte disfuncţionalităţi. De asemenea, poliţiştii atrag atenţia şi cu privire la normele de conduită şi respectul pentru ceilalţi participanţi la trafic, agresivitatea în trafic şi comportamentul neconform, nefiind asociate unui trafic sigur şi civilizat.

 


Intră acum și în grupul de