La Suceava, concesionarea spatiilor medicale dupa mijlocul lunii februarie


Intră acum și în grupul de

Ea a spus ca hotarirea Consiliului Local al municipiului Suceava privind concesionarea unor spatii cu destinatia de cabinete medicale a fost adoptata in sedinta din 14 ianuarie 2005, iar in prezent se asteapta avizul de legalitate al Prefecturii Suceava. Zarojanu a spus ca dupa primirea avizului , se va convoca si comisia de negociere a conditiilor de concesionare si a pretului concesiunii care va stabili data de la care se incepe semnarea contractelor de concesionare.

Potrivit articolului 2,a din Hotarirea Consiliului Local al municipiului Suceava, concesionarea se face pe o perioada de 25 de ani si va fi prelungita pentru o perioada egala cu cel mult jumatate din durata sa initiala, astfel incit durata intregului contract sa nu depaseasca 49 de ani. In aceeasi hotarire este stipulat ca in cazul in care concesionarulindeplineste conditiile in vederea pensionarii pentru limita de virsta la un termen care se inscrie in cadrul duratei minime a concesiunii, respectiv 25 de ani, contractul de concesiune se va incheia pe o perioada care sa nu depaseasca data limita de pensionare.

Pretul de pornire la negociere , respectiv nivelul minim al redeventei, va fi de 1 euro/ mp/ an atit pentru spatiile in care functioneaza cabinetele medicale , cit si pentru spatiile de folosinta comuna , pentru primii cinci ani.

Potrivit directorului adjunct al Directiei de Sanatate Publica Suceava, Alexandru Lazareanu, in municipiul Suceava sint peste 100 de medici de familie, medici specialisti si dentisti care doresc sa incheie contracte pentru concesionarea unor spatii cu destinatie de cabinete medicale.


Intră acum și în grupul de