Restrictii de circulatie in Suceava pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei


Intră acum și în grupul de

O serie de restricţii rutiere au fost dispuse în municipiul Suceava, în vederea desfăşurării paradei militare realizate cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Astfel, potrivit Prefecturii Suceava, luni, 1 decembrie, strada Nicolae Bălcescu va fi închisă pe tronsonul – sensul giratoriu de la magazinul Orange şi sensul giratoriu de la Mc Donald’s.

ruta 1 dec

În intervalul orar 10.00 14.00, pe strada Tudor Vladimirescu în continuare cu strada Ştefan cel Mare până la Policlinica din Areni se va circula într-un singur sens.

Ca şi traseu alternativ în intervalul orar 10.00 – 14.00, cu circulaţie în ambele sensuri, se va folosi strada Mihai Viteazu (de la Policlinica din Areni) până la intersecţia cu strada Petru Rareş.

Totodată, sursa citată anunţă că luni, 1 decembrie, staţiile de autobuz din Areni vor fi mutate temporar în faţa Policlinicii din Areni, cele din Centru (Mc Donald’s) vor fi mutate temporar pe strada Petru Rareş, iar cele de la Bancă vor fi închise temporar în intervalul orar 10.00 – 14.00.


Intră acum și în grupul de