O femeie a murit si alte trei persoane sunt ranite in urma unei explozii la un restaurant din Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

O explozie s-a produs duminică dimineaţa în jurul orei 3.30 la un complex restaurant situat la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc dinspre Suceava, în apropierea staţiei de carburanţi Socar.

Incidentul a fost anunţat de o angajată a staţiei de carburanţi, iar deflagraţia a afectat întregul complex restaurant, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit cercetărilor, explozia urmată de incendiu în bucătăria restaurantului a fost provocată de gazele de la buteliile aflate în incinta bucătăriei.

Explozie restaurant Campulung (1)

Pompierii militari din Câmpulung Moldovenesc au stins incendiul din bucătărie şi au identificat patru victime ale exploziei, o femeie de 42 de ani care a murit şi alte trei femei de 21, 23 şi 42 de ani care au suferit arsuri de gradul I, II şi III precum şi multiple leziuni.

Din cele patru angajate, trei lucrau în bucătărie şi una în sala de mese.

Două din cele trei femei rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, una dintre ele, în vârstă de 42 de ani, cu arsuri de gradul II şi III pe peste 60 la sută din suprafaţa corpului, fiind în stare foarte gravă, cu prognostic rezervat din partea medicilor.

În interiorul restaurantului se aflau la momentul exploziei şi cinci cetăţeni moldoveni, vorbitori de limbă rusă.

Aceştia s-au aruncat la pământ în momentul exploziei şi doar doi dintre ei au câteva zgârieturi provocate de cioburile rezultate din deflagraţie.

Cetăţenilor moldoveni li s-au asigurat îngrijiri medicale de personalul aflat la faţa locului, ei refuzând să meargă la spital.

Maşina lor a fost avariată în urma exploziei, parbrizul fiind spart.


Intră acum și în grupul de