Doi tineri au murit, altul este în stare gravă dupa un accident intre Burla si Volovat


Intră acum și în grupul de

Doi tineri au murit duminică dimineaţa, iar un alt treilea este în stare foarte gravă în urma unui accident rutier produs pe drumul dintre localităţile Burla şi Volovăţ.

Cei trei, toţi din Rădăuţi, se aflau într-o maşină înmatriculată în Marea Britanie, iar într-o curbă şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit un cap de pod, iar maşina s-a răsturnat pe cupolă.

Potrivit Poliţiei accidentul s-a produs după ce şoferul, în vârstă de 29 de ani, a intrat cu viteză excesivă într-o curbă periculoasă şi apoi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit podeţul din beton de la o locuinţă.

În urma accidentului, doi tineri au murit, şoferul şi un pasager în vârstă de 21 de ani care stătea pe locul din dreapta faţă, iar un al treilea, ce era pe bancheta din spate, a fost găsit în stare de inconştienţă în maşină.

 

După ce a fost extras de pompierii militari din Rădăuţi, tânărul de 22 de ani a fost predat echipajului SAJ care l-a transportat la Spitalul Rădăuţi, iar de acolo la Spitalul Judeţean Suceava.

Tânărul este în stare comatoasă, iar prognosticul este rezervat.


Intră acum și în grupul de