Cinci persoane au fost introduse in arestul Politiei Suceava dupa un scandal in fata unui club din Falticeni


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani au ajuns în arestul Poliției Suceava după ce în noaptea de 8 spre 9 noiembrie au fost implicate într-un scandal, în fața unui club din Fălticeni.

masina politie

 

Potrivit Poliției, în noaptea de 8 spre 9 noiembrie, C. Ilie, de 23 ani, din municipiul Fălticeni şi A. Lucian, de 22 ani, din comuna Bogdăneşti, au avut o discuție în contradictoriu cu agentul de pază al localului, L. Florin de 38 de ani, acesta solicitându-le celor doi să părăsească discoteca. Însă, la ieșirea din discotecă, în fața ușii de acces, C. Ilie și A. Lucian, au fost așteptați de L. Florin și de mai multe persoane din anturajul acestuia care au început să-i lovească. La scurt timp și-au făcut apariția în fața clubului mai multe persoane, prieteni cu C. Ilie şi A. Lucian, care au început să se manifeste zgomotos, solicitându-i lui L. Florin și celor care îl însoțeau să iasă afară pentru discuții și explicații cu privire la agresarea celor doi tineri.

Pentru aplanarea conflictului din clubul fălticenean au intervenit, la sesizarea polițiștilor, luptătorii din cadrului Serviciului de Acţiuni Speciale. Totodată, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Persoanele implicate în scandalul de la începutul lunii noiembrie din fața clubului din Fălticeni au fost identificate în urma unor activități investigative și de cercetare penală complexe desfăşurate de două grupe din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.  Astfel, vineri, pe data de 28 noiembrie, persoanele implicate în scandal au fost ridicate de la domicilii și chemate la audieri.

În acest sens, procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de L. Florin, de  38 ani, M. Cătălin,  36 ani, I. Alexandru, de 19 ani, H. Claudiu, de  41 ani, toţi din municipiul  Fălticeni   și  A. Lucian, de  32 ani din comuna  Bogdăneşti. Cei cinci au fost introduși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de