Acasă Actualitate O falticeneanca a reincarcat cartela unui impostor crezand ca a castigat la...

O falticeneanca a reincarcat cartela unui impostor crezand ca a castigat la Bingo


Intră acum și în grupul de

O fălticeneancă de 72 de ani a căzut victimă a unui impostor care a anunțat-o că a câștigat un premiu de 10.000 de euro la un concurs de tip „Bingo”.



Femeia a fost sunată  pe telefonul fix joi, 27 noiembrie, în jurul orei 12.00, de o persoană care s-a recomandat reprezentantul unei unități bancare. Acesta i-a comunicat bătrânei că a a câștigat un premiu de 10.000 euro la un concurs de tip ”Bingo”, însă pentru a intra în posesia premiului, trebuie să achiziționeze cartele de reîncărcare în valoare de 50 euro.

Femeia nu a mai stat pe gânduri și s-a deplasat la un magazin de unde a cumpărat credit telefonic în valoare de 257 lei, așa cum i-a spus impostorul. După ce i-a transmis codurile de reîncărcare, bărbatul a mai solicitat un credit de încă 50 euro. În acel moment bătrâna și-a dat seama că a fost înșelată și a încheiat convorbirea. Ea a anunțat a doua zi polițiștii fălticeneni despre faptul că a fost înșelată.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înșelăciune, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului și pentru recuperarea prejudiciului.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version