Teribilismul unui tanar fara permis de conducere, sanctionat cu dosar penal

Un tănăr de 22 de ani din Vicovu de Sus, fără permis de conducere, s-a ales cu dosar penal după ce aflat sub influenţa alcoolului, s-a urcat la volanul unei maşini şi a intrat cu ea într-un şanţ.

Şoferul teribilist a fost identificat duminică, în jurul prânzului, de o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, într-un şanţ, alături de autoturismul ce prezenta avarii minore.

masina accident

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul a profitat de faptul că părinții săi se odihneau,  a sustras autoturismul din curtea locuinței și după ce a consumat băuturi alcoolice şi a plecat la volanul autoturismului cu intenția de a ajunge în comuna Putna.

Astfel, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, tânărul a efectuat o manevră de evitare a coliziunii cu alt autoturism, însă carosabilul fiind acoperit cu polei, a derapat și a intrat în șanț.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.

 

 

loading...