Teribilismul unui tanar fara permis de conducere, sanctionat cu dosar penal


Intră acum și în grupul de

Un tănăr de 22 de ani din Vicovu de Sus, fără permis de conducere, s-a ales cu dosar penal după ce aflat sub influenţa alcoolului, s-a urcat la volanul unei maşini şi a intrat cu ea într-un şanţ.

Şoferul teribilist a fost identificat duminică, în jurul prânzului, de o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, într-un şanţ, alături de autoturismul ce prezenta avarii minore.

masina accident

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul a profitat de faptul că părinții săi se odihneau,  a sustras autoturismul din curtea locuinței și după ce a consumat băuturi alcoolice şi a plecat la volanul autoturismului cu intenția de a ajunge în comuna Putna.

Astfel, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, tânărul a efectuat o manevră de evitare a coliziunii cu alt autoturism, însă carosabilul fiind acoperit cu polei, a derapat și a intrat în șanț.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.

 

 


Intră acum și în grupul de