Activitate de responsabilizare a sucevenilor cu privire la situatiile de risc, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 600 de persoane au participat la Shopping City Suceava la o activitate de responsabilizare a cetăţenilor cu privire la situaţiile de risc, evenimentul fiind organizat de poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii și poliţiştii rutieri în colaborare cu Bucovina Dance Club.

Foto activitate politie Carrefour 3 (3)

Ziua Naţională a României a fost întâmpinată de poliţiştii suceveni prin participarea la evenimentele organizate la nivelul judeţului. Momentele de sărbătoare, încărcate de semnificaţie istorică şi spirit naţional, au fost valorificate și prin desfășurarea unei campanii de responsabilizare. Astfel, tineri cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani au promovat dansul şi creaţia artistică, iar polițiștii au pregătit un concurs pentru cinci echipe de adolescenţi având ca sarcină desfăşurarea unor ateliere de lucru tematice care să surprindă factori de risc în dezvoltarea lor şi să promoveze  recomandări cu caracter preventiv. Printre pericolele identificate de tineri s-au numărat alcoolul, violenţa, lipsa comunicării, nerespectarea normelor rutiere.

Foto activitate politie Carrefour 3 (2)

Sucevenii prezenți în incinta Shopping City Suceava au văzut şi o autospecială de poliţie cu tehnica din dotare și au participat la un workshop de siguranţă rutieră împreună cu reprezentantul unei şcoli de şoferi.

Sub deviza ,,Uniţi Împotriva Violenţei!”, peste 250 de copii au dansat, au realizat planşe desenate și au creat jocuri de rol.

La finalul activității, participanţii au primit din partea poliţiştilor materiale preventive şi reviste de promovare a Poliţiei Române, iar tinerii participanţi la concurs au primit premii din partea Bucovina Dance Club Suceava.

Foto activitate politie Carrefour 3 (1)


Intră acum și în grupul de