Primarul comunei Udesti, Savel Botezatu, adus la DNA pentru audieri


Intră acum și în grupul de

Primarul PSD al comunei sucevene Udeşti, Săvel Botezatu, şi preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Animale din Udeşti, Marilena Borza, au fost aduşi la DNA pentru audieri.

În acest caz este vorba de subvenţia primită pentru 806 ha de păşune, care din 2013 este administrată de Asociaţia Crescătorilor de Animale din Udeşti.

Borza Botezatu Udesti DNA

De remarcat că preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Animale din Udeşti, Marinela Borza, este şi angajat la Primăria Udeşti la biroul impozite şi taxe.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni îndreptate împotriva intereselor financiare al Uniunii Europene, comise în perioada 2011-2014 şi infracţiuni împotriva înfăptuirii justiţiei, comise în perioada octombrie – noiembrie 2014”, se arată într-un comunicat al DNA.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, au fost efectuate percheziţii domiciliare la 4 locaţii situate în localitatea Udeşti, judeţul Suceava, dintre care două sunt instituţii publice şi două domicilii ale unor persoane fizice.

 


Intră acum și în grupul de