Caldura si apa calda cu portia pentru studentii Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Studenții Universității „Ștefan cel Mare” Suceava au început să primească căldură și apă caldă cu porția, explicația oferită de conducerea USV fiind reducerea de către SC Termica SA a temperaturii cu care furnizeaza agentul termic.

calorifer

Potrivit unei postări pe pagina oficială de Facebook a Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, programul de încălzire și furnizare a apei calde a suferit modificări semnificative, acest lucru fiind necesar în vederea asigurării încălzirii spațiilor de învățământ și a căminelor universității. Apa caldă va curge la robinetele din campusul USV de luni, până duminică între orele 06.00 – 09.00 și 20.00 – 23.00.

Având în vedere că nu este posibilă încălzirea spațiilor de învățământ și a căminelor universității, concomitent cu furnizarea apei calde, noul program pentru încalzire va fi de luni până duminică, între orele 09.00 – 20.00 și 23.0 – 06.00.

„Din momentul în care Termica va relua furnizarea agentului termic, la temperatura prevazută în contract, se va reveni la programul normal de furnizare a încălzirii și a apei calde”, se arată în postarea USV.

 


Intră acum și în grupul de