Inspectorul scolar general adjunct, Virginel Iordache, se tine tare pe pozitie


Intră acum și în grupul de

Intr-o conferinta de presa organizata simbata la sediul PSD Suceava, Iordache a dat de inteles ca nu va demisiona din postul detinut la inspectorat. Si asta, pentru ca, sustine el, nu are nici un motiv sa o faca deoarece in invatamint “lucrurile merg bine”. Inspectorul general adjunct a precizat ca nu i-a cerut nimeni sa demisioneze din functie si si-a exprimat convingerea ca nu i-o va cere nici in viitor. “Nu mi-a cerut nimeni sa demisionez si nu cred ca o sa mi-o ceara cineva pentru ca in invatamint am avut rezultate bune”, a subliniat Iordache, care a adaugat “Cei care ne vor analiza activitatea o sa-si spuna cuvintul daca ne-am facut sau nu treaba”.

El a tinut sa precizeze ca directorii de scoli nu au fost pusi pe criterii politice amintind ca majoritatea sunt membri PNL sau PD. Astfel, din cei 480 de directori de unitati scolare din judet, aproximativ o suta sint membri PSD, ceilalti fiind membri ai altor partide sau neimplicati politic.Iordache a mai spus ca i-a deranjat doar pe directorii care nu si-au facut treaba.

Amintim ca inca inainte de a prelua functia de prefect, Orest Onofrei le-a sugerat sefilor institutiilor descentralizate sa-si dea demisia din functii apreciind gestul ca fiind unul de normalitate. Schimbarile la nivelul descentralizatelor, a spus Onofrei, au ca principal scop indeplinirea obiectivelor programului de guvernare al actualei puteri.


Intră acum și în grupul de