Amenzi de peste 75.000 de lei, in urma unei actiuni de combatere a accidentelor rutiere provocate de viteza excesiva


Intră acum și în grupul de

Șoferii care au apăsat prea tare pedala de accelerație au fost trași pe dreapta și amendați de polițiștii rutieri care au efectuat o acțiune de combatere a accidentelor rutiere provocate de viteza excesivă în zilele de 7 și 8 decembrie, pe raza județului Suceava.

politie trafic

Polițiștii au constatat două infracțiuni, au ridicat un certificat de înmatriculare și au reținut 11 permise de conducere, din care șase pentru viteză, trei pentru depăşiri neregulamentare şi două pentru alte abateri de la regimul rutier

IPJ Suceava a informat că în cele două zile oamenii legii au aplicat 302 sancţiuni contravenţionale în valoare de 75.320 lei, 217 dintre acestea fiind pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Printre cei prinși de aparatele radar s-a aflat și un bărbat de 37 de ani, din județul Teleorman, care a fost prins cu viteza de 107km/h, pe sector de drum cu limitare de viteză la 50 km/h, în localitatea Grăniceşti. Șoferul s-a ales cu amendă și cu permisul reținut pentru 90 de zile. Totodată, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Vicovu de Sus, s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au prins cu autorizația provizorie de circulație expirată din luna octombrie.

 


Intră acum și în grupul de