Marele premiu al campaniei “Pasaport spre intelepciune”, o biblioteca plina cu carti, a ajuns la castigatoarea din judetul Neamt, chiar de Mos Nicolae!


Intră acum și în grupul de

Marele premiu al campaniei “Pașaport spre înţelepciune”, organizată de Alexandria Librării în toamna acestui an- o bibliotecă plină cu cărţi- a ajuns acasă la câștigatoare, în județul Neamț, chiar de Moș Nicolae.

Bucuria și emoția micuței câștigătoare de 8 ani,  GIULIA-NICOLETTA OCHIANA , la vederea echipei Alexandria Librării care tocmai terminase de aranjat și ultimele cărți pe rafturile bibliotecii nu au fost depășite decât de nerăbdarea și curiozitatea de a descoperi și citi seria de enciclopedii de pe raftul de sus al bibliotecii. A promis să ne transmită periodic cele mai frumoase citate și cele mai interesante descoperiri pe care le va face în lumea bibliotecii de la Alexandria.

giulia nicoleta ochiana

Cărțile cu care a fost dotată biblioteca au fost oferite de partenerii noștri: Editura RAO, Editura Crișan, Alexandria Publishing House, care au ținut să-i dăruiască micuței câștigătoare cele mai frumoase povești ale copilăriei și adolescenței.

Alexandria Librării o felicită și pe Giulia-Nicoletta și pe ceilalți câștigători ai campaniei “Pașaport spre înţelepciuneși îi încurajează și pe ceilalți participanți să-și încerce norocul și la viitoarele campanii organizate de Alexandria Librării.


Intră acum și în grupul de