A refuzat sa cumpere un pachet de tigari si a ajuns la spital snopit in bataie. Cinci tineri au fost retinuti de politisti


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au reținut cinci tineri după ce la începutul lunii decembrie au snopit în bătaie un tânăr, într-un restaurant din Fălticeni, pe motiv că nu a cumpărat țigări.

Pe data de 3 decembrie B. Mihai și T. Iulian se aflau în incinta unui restaurant din Fălticeni, iar la un moment dat, V. Andrei, de 18 ani, din comuna Baia, s-a apropiat de masa celor doi și le-a cerut să-i cumpere țigări.

razie politie

Potrivit IPJ Suceava, tinerii au coborât la parterul clădirii, moment în care B. Mihai a afirmat că nu are bani de țigări. Atunci el a fost lovit cu pumnul peste față de V. Andrei, după care și alți tineri din anturajul agresorului au început să-l lovească cu pumnii și picioarele. Victima a intrat din nou în restaurant, însă agresorii au venit după ea și au continuat să-o bată. Tânărul a ajuns la spitalul din Fălticeni, medicii diagnosticându-l cu „TCC acut închis, plagă contuză parietală stânga”. El a primit din partea cadrelor sanitare zece zile de îngrijiri medicale.

În urma unor cercetări, polițiștii fălticeneni au identificat în cursul zilei de joi, 11 decembrie, persoanele implicate în scadal. Este vorba despre  L. Alexandru de 20 de ani, P. Claudiu de 21 de ani, U. Sergiu de 18 ani, D. Ionuţ de 19 ani, toţi din municipiul Fălticeni, V. Andrei şi P. Nicuşor de 17 ani, ambii din comuna Baia.

La audieri au ajuns V. Andrei, P. Claudiu, U. Sergiu, D. Ionuţ şi P. Nicuşor, polițiștii dispunând reținerea acestora pe baza de ordonanţă. Tinerii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Suceava și urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, un alt suspect, L. Alexandru a ajuns la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Suceava, fiind arestat pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

 


Intră acum și în grupul de