Doi barbati din Vicovu de Jos, autorii unui furt dintr-o casa nelocuita


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați din Vicovu de Jos sunt cercetați pentru furt după ce în urmă cu o lună au dat o spargare la o casă nelocuită din localitate.

geam talhari

IPJ Suceava a anunțat că în urma unei percheziții făcute la domicilul lui B. Gheorghe, de 33 ani, din  comuna Vicovu de Jos, au fost găsite și ridicate bunurile furate în perioada 7 – 10 noiembrie, din casa nelocuită a lui P. Dorel de 53 ani, din Siret.

Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că hoții au spart geamul de la garajul imobilului, de unde au luat câteva scule electrice, au escaladat bucătăria de vară, au pătruns în podul acesteia, au intrat în interior, iar dintr-un dormitor au luat un ceainic și o lampă tip veioză, ambele din alamă, aducând un prejudiciu de 1.000 de lei.

Totodată, polițiștii l-au identificat și pe coautorul furtului, Ş. Gheorghe, de 21 de ani, din comuna Vicovu de Jos, de la care a fost recuperat un telefon mobil.

Toate bunurile furate au reintrat în posesia proprietarului, cercetările urmând a fi continuate față de cei doi autori și dispuse procedural prin unitatea de parchet competentă.

 


Intră acum și în grupul de