Politist sucevean lovit de un scandalagiu, in miezul noptii, in cartierul Burdujeni. Trei barbati au ajuns la sectia de Politie incatusati


Intră acum și în grupul de

Trei bărbați din municipiul Suceava au ajuns în noaptea de duminică spre luni la Secția de Poliție din Burdujeni cu cătușele pe mâini după ce au provocat un scandal și s-au încăierat. Unul dintre tineri a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul IPJ Suceava pentru că a sărit la un polițist și l-a lovit în zona gâtului.

arestat catuse

În timp unei patrule pe strada Jean Bart, din municipiul Suceava, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.40, polițiștii suceveni au sesizat o încăierare între mai mulți tineri, motiv pentru care au intervenit să aplaneze conflictul.

Unul dintre scandalagii, un bărbat de 30 de ani, l-a lovit cu intenție, pe la spate, în zona gâtului pe unul dintre polițiști. Din acest motiv, au fost chemate întăriri, iar în urma intrvenției mai multor patrule de poliție, la sediul Secției de Poliție Burdujeni au fost aduși încătușați trei bărbați pentru verificări. Fiecare dintre cei trei scandalagii s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, în baza materialului probator întocmit, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus continuarea cercetărilor faţă de bărbatul de 30 de ani, în calitate de suspect, pentru comiterea infracţiunii de ultraj, luându-se totodată şi măsura reţinerii acestuia pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi emiterea mandatului de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de