Profesorii de la Universitatea din Cernauti si-au luat revansa si au castigat meciul de fotbal disputat cu universitarii suceveni


Intră acum și în grupul de

Echipa profesorilor de la Universitatea Națională „Yurii Fedkovici” Cernăuți a ieșit câștigătoare din meciul de fotbal amical disputat cu omologii români de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava. Confruntarea a avut loc sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 16.00, pe terenul de fotbal acoperit al USV.

meci de fotbal universitari Suceava-Cernauti (1)

„Devenită tradițională, întâlnirea celor două echipe a prilejuit consolidarea relațiilor de parteneriat pe care universitatea suceveană le are cu universitatea din Cernăuți, de această dată printr-o comunicare non-formală”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții USV.

Meciul dintre universitarii din Cernăuți și cei din Suceava s-a încheiat cu scorul de 3 – 2, în favoarea jucătorilor ucraineni, în acest fel ei luându-și revanșa pentru înfrângerea suferită pe teren propriu în luna noiembrie.

Pe lângă jocul de fotbal, oaspeții au fost însoțiți într-o vizită a campusului universitar și au avut acces la bazinul de înot al USV.

meci de fotbal universitari Suceava-Cernauti (4)

„În condițiile dificile cu care se confruntă populația Ucrainei, continuarea tradiției competițiilor sportive între comunitățile noastre academice aduce sentimentul normalității și fairplay-ului dat de cooperarea frumoasă care se dezvoltă și în plan non-formal între cele două instituții”, se mai arată în sursa citată.

 

 

 


Intră acum și în grupul de